Новости

Женски муабети

Секојдневието на жените низ комични илустрации

Мајки, жени или девојки и сингл…Дебели, слаби…Секогаш бареме нешто повеќе, нешто од кое не сме задоволни, или најкратко кажано би го искористиле познатото:

„Што сме ние?
– Жени!
Што сакаме?
– Не знаеме!
Кога сакаме?
– Веднаш!“

Во продолжение погледнете го токму тоа секојдневие на жените. Понекогаш мачно, понекогаш мрачно, понекогаш ведро, мотивирано… Живот кој колку и ние жените да го креираме, има граници. Во прашање се хормони, во прашање е расположение, во прашање е секогаш тој одраз во огледало кој за разлика од мажите си го гледаме мааалку покомплицирано. И да, никогаш немаме што да облечеме!

Евротип
SNBROKER
To Top