Новости

Женски муабети

Што ви се врти низ главата штом станува збор за бившиот низ илустрации

Сите имаат некое минато кое секако дека го расчистиле, но сепак нешто ви се случува низ главата штом се сетите на него.

Обично тоа е инает, проследен со малку љубомора и одмаздољубиви емоции. А зошто се случуваат непосакувани ситуации, останува на МАРФИ!

Погледнете ги овие илустрации кои низ комична сликовитост ќе ве доловат несомнено сите од вас.

П.С. Не негирајте! Рековме сите без исклучоци!

GOLD
To Top