Новости

Женски муабети

Што кога сите пријателки веќе ви се омажија освен вие?

Сите пријателки веќе ви се омажија..

Бракот е секако одлична опција под услов да сте со вистинската личност. Многу често се случува да се вплови во брачни води со погрешна личност од причина што сите ваши пријателки веќе се среќно омажени.

Перцепирајќи од аспект на неутрална страна, тоа е така-се чувствувате лошо. Си поставувате безброј прашалници од типот:„ што се тие подобри од вас?“ или пак: „како тоа вам да ви се случува?“
Конзервативните коментари како оваа на пример-„нешто мора да им фали“ веќе одамна се надминати.

Не смеете да го форсирате „минусот“ и тој да навлезе толку длабоко во вашето срце што на крајот ќе го расцепи . Не си го правете тоа себеси.

Запомнете: паметните жени не се безнадежен случај и не прифаќаат ништо помалку од совршен избор.

GOLD
To Top