Новости

Живот

Комбинации на бои кои најмногу одговараат за стилско уредување на кујна

Бирањето на соодветни бои за елементите во кујната, кои ќе изгледаат стилски, понекогаш може да биде прилично тешко.

Зависно од тоа дали сакате неутрални и светли бои, или пак сакате посебно да се нагласат деталите во кујната, ние ви нудиме неколку идеи.

Важно е да направите добра комбинација на бои, за просторот да не изгледа монотоно, а сепак да биде складен.

Препорачуваме неколку комбинации на бои за стилско уредување на кујната:

Бела + сива + дрво боја 

Сина + бела

Тегет + бела

Зелена + мермерно бела

Сина + сива + мермер

Крем боја + сива

 

 

 

 

Извор: Црно Бело

 

 

GOLD
To Top