Новости

Живот

Уште еден доказ дека љубовта постои – последното збогување на овој пар од Aнглија го растажи светот

Маргарет и Дерек биле заедно од своите 14 години. Тие не поминале ни ден еден без друг. Сепак, староста не ги одмина ни овие двајца, па тие мораа да се хоспитализираат. Но, Маргарет била во една, а Дерек во друга болница. Поради лошата состојба на Маргарет, сопругот замолил да го префрлат кај неа.

„Каде беше до сега?“ – беа едни од последните зборови на Маргарет. Дерек умрел пред неа, а таа само три дена по него. Ова е уште еден доказ дека љубовта постои, па кога и да сте се сомневале околу ова прашање, еве ви одговор.

GOLD
To Top