Новости

Астрологија

Астро блиц: Верноста во Зодијакот

Во потрага е за личност со која ќе гради дом и ќе основа семејство. Ракот несебично дава и исто толку многу бара. Желен е за внимание, сака да му се докажува љубовта, но секогаш возвраќа во иста мера.

Кога ќе наиде на проблем во врската, не го избегнува туку го решава, бидејќи не сака ништо да застане на патот на љубовта.

Не ни помислува на изневерување како „метод“ за решавање на проблемот затоа што е лојален до самиот крај.

Сепак Ракот не е единствениот хороскопски знак познат по верноста. Верноста е препознатлив знак и за следните знаци:

Бик – сигурен и стабилен.

Вага – има вроден копнеж за правда и чесност па сака хармонична врска.

Девица – чувствителна и „традиционална“ во љубовта.

Јарец – трпелив, ќе работи на врската колку и да е потребно.

 

Евротип
Евротип
To Top