Новости

Астрологија

Браковите склучени во 2020 година ќе траат засекогаш: Еден датум е особено добар за во матично

Оние што ќе влезат во брачните води на овој датум, ќе ги следи  среќа во текот на целиот живот.

Каролина Фолкнер, најпочитуваниот астролог во Велика Британија, вели дека ѕвездите посочуваат дека 2020 година ќе биде најдобрата за оние што ќе решат да застанат на лудиот камен.

Следната година, Сатурн, Јупитер, Плутон, Марс и Месечината, се клучни планети кои се симбол на посветеност и емоционална стабилност,и  ќе бидат во ист знак.

Оваа се нема случено  од 1960-тите, период познат и како „Возраст на Љубовта“.

Идеалниот ден за свадба ќе биде 20.02.2020

Препуштете се на животот: Тој секогаш нè води во вистинската насока!

Во нумерологијата, број два се залага за силна жена која има уникатна решеност и сила.

Во астрологијата, број два ја означува куќата на бикот, хороскопскиот знак управуван од планетата Венера именувана по божицата на љубовта и убавината, претставувајќи трпеливост, упорност и посветеност за зачувување на лојалноста и трудољубиво работење  за да се изгради брачна заедница која ќе трае, вели Керолин и додава дека во текот на 2020 година, ќе биде особено погодно време за влегување во врски што ќе траат вечно.

Оваа година ќе биде година на напредок во сите аспекти.

Браковите склучени во 2020 година ќе траат засекогаш: Еден датум е особено добар за во матично.

GOLD
To Top