Новости

Астрологија

Годишен хороскоп за 2018: ЈАРЕЦ

Работа и финансии

Планетарниот распоред е таков така што за вашата кариера ќе се чувствувате како „да нема зима“. Вашите амбиции ќе бидат толку големи така што ќе го давате својот максимум за да ги остварите целите и навистина ќе уживате во работата. Признанијата и унапредувањата ќе доаѓаат постојано така што во 2018 ќе заработите повеќе пари од било кога. Дипломатскиот однос кон колегите и надредените е одличен бидејќи тоа ви носи доверба и почит од нивна страна. Ниту еден напредок не е лесен, но кај вас тоа ќе оди постепено и ќе ви одговара. Кога станува збор за парите, ве очекува финансиска стабилност.

Љубов

Кога станува збор за љубовта, таа малку ќе трпи поради големата посветеност на работата, но важно е партнерот да ве поддржува во сите нешта и да ви дава „ветер во грб“. Во 2018 ќе се зближите повеќе од претходно и постои можност многу Водолии во текот на оваа година да основаат семејство или да добијат принова. Ќе се уверите дека врската е силна поради можноста за отворен разговор и поддршката. Навистина ве очекува романтична и убава година.

Во однос на слободните претставници на овој знак, ситуацијата е поинаква. Вие сте многу себични и ако најголем проблем досега ви беше тоа што сте сами, таквиот тренд ќе продолжи, но самите сте виновни за тоа. Затоа, обидете се да промените нешто. Идеалиен месец за љубов е јуни, па многу од вас ќе го дочекаат летото со насмевка.

Здравје

Љубовта ќе ве прави среќни и полни ќе бидете со позитивна енергија што ќе влијае и на вашето здравје. Најдете повеќе време за одмор, за филм и книга и сите нешта ќе бидат во ред.

Совет: Оваа година ќе донесе ситуации во кои подобри ќе ги разберете своите емоции. Ќе бидете многу внимателни кон другите, особено вашите најблиски. Исто така, ќе бидете и амбициозни и ќе покажете голема количина енергија и волја.

GOLD
To Top