Новости

Астрологија

Годишен хороскоп за 2018: СТРЕЛЕЦ

Работа и финансии

Ѕвездите ќе ви бидат наклонети и ќе ви донесат професионален просперитет во 2018. Оваа година ќе ви донесе пресврт кога станува збор за вашата кариера бидејќи многу проблеми и работи кои долго време се таложеа, ќе почнат да се решаваат. Вие сто леснотија и достоинство ќе го решавате секој конфликт и нема да ви биде проблем во новата година да бидете поостри, но и поправедни и самокритични. Многумина ќе гледаат пример во вас кога станува збор за вашето однесување на работа. Повремено ќе ве кочи вашата пречувствителност, но важно е да разграничите што се реални, а што лажни очекувања и да бидете подготвени да помогнете на оние колеги кои секогаш ви даваа поддршка претходно.

Љубов

Во љубовта, нема потреба за грижи бидејќи работите ќе се движат по воспоставениот тек. И вам и партнерот ќе ве следи чувство на зрелост бидејќи сте исполнети личности, кои се свесни за своите квалитети и достигнувања, но и слабости. Важно е заеднички да ги носите одлуките, искрено да разговарате и да ги одмерите сите аспекти за и против, за да не се обвинувате меѓусебно доколку дојде до грешка.

Слободните Стрелци ќе имаат интересни средби кои ќе го променат нивниот поглед на светот. 2018 е идеална година за да ги преиспитате своите ставови и да се одлучите дали покрај себе сакате сериозна и исполнета личност или пак и понатаму сакате луди авантури и забава.

Здравје

Ќе дојде до мали кризи, кои ќе делуваат како сите бродови да потонале. Одреден период ќе бидете понервозни од вообичаено, но важно е тогаш да најдете сила и да се опуштите, за да не дозволите стресот да се таложи. Здравјето ќе биде добро, но внимавајте на исхраната за да останете во добра форма.

Совет: Конечно ќе исчезнат фрустрациите од претходните години и иднината сега изгледа посветла и попросперитетна. Во сите области ќе биде видлив напредокот, а тешките одлуки нема веќе да ги донесете под тензија, туку под рационални вредности. Општо гледано, останете позитивни и продолжете да работите вредност. Така, успехот ќе дојде на сите нивоа.

GOLD
To Top