Новости

Астрологија

Како ве опишува најкраткиот хороскоп?

Сигурно нема да ви биде прв пат да прочитате каков е карактерот на вашиот хороскопски знак.

Но, сепак решивме да го споделиме со вас овој хороскоп кој навистина е уникатен:

Овен Мисли – многу Зборува – малку Прави – исправно

Бик Мисли – за се Зборува – убедливо Прави – без подготовка

Близнаци Мисли – за себе Зборува – што мисли Прави – мисли дека прави многу добро

Рак Мисли – постојано Зборува – привлечно Прави – што ќе му кажат

Лав Мисли – точно Зборува – премногу Прави – она од што не може да побегне

Девица Мисли – едно Зборува – друго Прави – трето, но добро

Вага Мисли – премногу Зборува – искрено Прави – одговорно

Скорпија Мисли – сконцентрирано Зборува – точно Прави – што му се допаѓа

Стрелец Мисли – дека само тој… Зборува – дека сите, освен него… Прави – како со туѓи раце

Јарец Мисли – она што ќе му дојде во глава Зборува – она што го мисли Прави – она што го знае

Водолија Мисли – „а што треба?“ Зборува – „па, ако е потребно…“ Прави – подобро од сите

Риби Мисли – дека никој не знае Зборува – дава памет Прави – зависно од тоа дали некој ќе го проверува

GOLD
To Top