Новости

Астрологија

Мажите најмногу се плашат од овие жени

Постојат жени кои точно знаат што сакаат и добро знаат како тоа да го добијат. Нивната самоувереност, храброст, интелегенција, па дури и малку моќен став, на многумина мажи им „влева страв во коски“. Еве кои дами се меѓу нив.

Овен

Жените родени во знакот на Овен имаат екстремно силна волја и немаат влакно на јазикот. Кога маж ќе ги праша: Нешто не е во ред? ќе добијат брутално искрен одговор.

Близнаци

Тишина во друштво со жена родена во знакот на Близнаци? Тоа е невозможно, бидејќи тие сакаат дискусија и тоа најмногу сакаат кога се гласни. Тие се храбри, моќни и интелегенти. И секогаш се распложени да сработат плус работа од вообичаеното, што тоа најмногу ги плаши мажите.

Шкорпија

Мачо мажите немаат шанси кај жените родени во знакот на Шкорпија. Таа со еден поглед ќе му ја избрише целата машка гордост и самоувереност. Тешко можете со нив да започнете разговор бидејќи таа секогаш има во ракав силни несоброливи аргументи. Вистинска жена – змај.

GOLD
To Top