Новости

Астрологија

Неделен хороскоп од 16.04 до 22.04 – Најсреќни знаци ќе бидат Овен, Бик и Близнаци

ОВЕН

Љубов: Во своите приватни односи ќе станете поотворени и поопуштени. Подготвеноста да им верувате на другите ќе ви се врати на најдобар начин. Не само вие што ќе имате доверба во партнерот, тику и обратно. Бидете свесни и чувајте го тоа.

Кариера: Веројатно нема да избиете на прв план, но сепак ќе ви оди добро. Ваше е да апокажете што знаете. Околности, луѓе, нстани, се ќе ви оди од рака дури и кога ситуацијата не ви се чини сјајна. Читајте меѓу редови.

Здравје и совет: Не се заморувајте со ситници.

БИК

Љубов: Побарувањата кои цело време пристигнуваат од сите области на вашиот живот и понатаму ги нарушуваат солидните приватни односи. Ако се обидете нешто да објасните, нема да се снајдете најдобро. Затоа бидете тивки и едноставно сакајте. Така ќе биде најдобро.

Кариера: Ќе ја интензивирате коресподенцијата со колегите кои не се од вашето работно место. Ќе се поврзете со нив и ќе разменувате искуства. Некои и ќе патуваат службено. Тоа ќе ги освежи и во нив ќе разбуди некои идеи за на работа.

Здравје и совет: Вашите таленти чекаат да дојдат до израз. Развивајте ги.

БЛИЗНАЦИ

Љубов: Многу луѓе ќе се врткаат по малку околу вас. Ќе бидете заиграни, весели и подготвени да делите се со нив, но без многу бврски. Некои својата врска ќе ја постават во ранг на добро пријателство и ќе се откажат од поголема интимност. Партнерто би можел да биде збунет.

Кариера: Вашето влијание на работа ќе биде втемелено врз основа на вашата зрелост и професионалност. Овие денови чекате на некои одговори од соработниците кои можат да влијаат на понатамошниот развој на работата, но општо имате се под контрола и се се развува добро.

Здравје и совет: Задоволни сте сами со себе.

РАК

Љубов: Иако вашата врска ќе напредува одлично, вие сами сте склони кон чепкање во ситниците, а посебно во својот внатрешен свет. Со таквиот пристап ќе одземете од спонтаноста, но немојте да претерувате. Опуштете се.

Кариера: Колку долго сте сонувале за некои потези на работа? Сега имате прилика да го покажете своето работно знаење и искуство. Најверојатно ќе се зголеми вашето влијани врз другите на работа, а ваше е да го прифатите тоа. Подготвени сте за такво нешто.

Здравје и совет: Ќе бидете отворени за се.

ЛАВ

Љубов: Наредните днови ќе уживате било како самец, или заедно со саканата личност. Нема да чувствувате притисок по секоја цена да се зближите со некој. Ќе бидете сосема индиферентни спорема сите, но со хумор.

Кариера: Наредните дена работата ќе падне во втор план. Ќе размислувате за духовниот свет или во својот дом ќе сакате да воведете некои новини. На работното место ќе функционирате рутински. Ќе го правите она што морате, но ќе бидете отсутни со духот.

Здравје и совет: Одете во природа.

ДЕВИЦА

Љубов: Веројатно ќе се чувствувате тапо и незаинтерано за некои позначајни љубовни потези. Последица на тоа е вашата преукупираност со сите други освен со приватниот живот. Пазете саканата личност да не се чувствува запоставено.

Кариера: Ако треба нешто да менувате, менувајте. Но направете го начин кој ќе биде мирен и постепен. Ако ве критикуваат, не одговарајте на тоа, само продолжите и понатаму да работите. Важно е да имате јасен план и да го следите. Успехот е пред вратата.

Здравје и совет: Бидете кооперативни.

ВАГА

Љубов: Влијанијата на љубовните планети на вашиот приватен живот овие дена ќе бидат различни. Ча ќе ви се чини дека е возможно се, час дека не е можно ништо. Ќе ви треба добра способност за да се прилагодите.

Кариера: Пред вас се некои работи кои од вас ќе бараат многу и со кои одговорностите ќе се зголемат. Бидете подготвени на се, сетете се на она што досега сте го постигнале и со полно право презентирајте ги своите способности.

Здравје и совет: Осигурајте си повеќе сон.

ШКОРПИЈА

Љубов: Вашите приватни односи ќе се развиваат добро. Малиот сомнеж кој ќе се појави ќе помине брзо, па затоа не му давајте значење. Објективно, вратата на нечие срце е отворена за вас. Не си ги правете себеси затворен патот, туу одете таму кај што чувствувате дека припаѓате.

Кариера: Побрзо би се повлекле во својот работен агол и ќе работите нешто по свое. Некои ова ќе го искористат за долгорочни планови. Ќе има многу интересни иде, но ништо повеќе од тоа.

Здравје и совет: Одете порано на спиење.

СТРЕЛЕЦ

Љубов: Вашата потреба за сигурност ќе биде силна скоро цела недела. Зата многумина ќе се согласуваат и на компромиси. Сепак, во длабочината на душата ќе си замислите желби од кои нема да се откажете. Само нема да сакате да ги покажете. Ќе имате доверба во иднината.

Кариера: Следниот пат ќе дојдете до фаза кога треба да бидете на услуга на другите. Токму таа карактеристика ќе дојде до израз овуе дена. Ќе им помогнете на многумина околу вас.

Здравје и совет: Ќе ви недостига енергија. Штедете се.

ЈАРЕЦ

Љубов: Некои ќе одат на краток пат или излет со саканата личност, а истиот ќе им остане во долготрајно сеќавање. Други ќе ги пречекаат роднините кои ќе ги поврзат со личност за која искрено ќе се заинтересираат. Ќе бидете меѓу луѓето со голема насмевка.

Кариера: Успехот ќе ви биде на дофат на раката, но кога подобро ќе размислите, ќе забележите дека на сето тоа му недостига вистинска содржина. Надвор сјај, внатре празнина. Оние позрелите ќе бидат тажни, но и поттикнати на работа да се организираат подобро.

Здравје и совет: Дефинирајте ги своите критериуми.

ВОДОЛИЈА

Љубов: Наредните дена ќе имате можностда ги подобрите односите со луѓето околу себе. Сепак, вашата дистанцираност кога тогаш ќе осуети можни зближувања. Со поголема отвореност се ќе испадне добро. Ваше е да се потрудите.

Кариера: Барате нешто, но ни самите не знаете што. Заради тоа повремено ќе делувате збунето, како себеси, така и на своите колеги. Застанете и прво размислете кои се вашите работни приоритети и цели.

Здравје и совет: Не заборавајте на опуштање.

РИБИ

Љубов: Овие дена нема да дојде до значајно порднување во вашите приватни односи. Ќе имате додуша доволно мотивација, а посебно за комуникација, па мнгу со зборови ќе надокнадат она што можеби на емотивен план недостасува. Во тоа и ќе успеат.

Кариера: Прегледот на изминатиот период во вас буди нада за другите, но не и вашата самодоверба. Сепак, овие дена ќе имате можност повеќе да покажете што знаете и умеете. Затоа не се двоумете, засучете ги ракавите и работете.

Здравје и совет: Одете на некој спорт кој го сакате.

GOLD
To Top