Новости

Астрологија

Овие хороскопски знаци имаат најсилно шесто сетило

Секој од нас располага со одреден степен на изразена интуиција, но некои може да се пофалат дека буквално имаат шесто сетило.

Еве за кои хороскопски знаци се работи:

РИБИ

За нив сме чуле дека се емотивни, но и дека знаат да манипулираат со туѓите емоции. Исто така се и многу мудри и нештата ги гледаат на доста поинаков начин отколку другите луѓе. Имаат креативен ум, загадочни се и нивната фантазија е најбогата во астрологијата.

СКОРПИЈА

За нив многумина мислат дека се одмаздољубиви, но тие само сакаат правда и се трудат да ја добијат. Кога се во криза, се потпираат на својата интуиција, но треба и да внимаваат да не прават погрешни и избрзани потези, за да не ги повредат другите.

GOLD
To Top