Новости

Астрологија

Полната Месечина на 12 декември во Близнаци особено ќе влијае на овие 4 знаци

Ова е последна полна Месечина во 2019 година и ќе се случи на 12 декември во 6 часот и 12 минути во Близнаци. Полната Месечина ќе ја рашири својата енергија за сите, но тоа особено ќе влијае на овие 4 хороскопски знаци.

Близнаци

Сега целиот фокус е на вас и ќе ве натера да се чувствувате малку вознемирени. Вашата социјална атмосфера ќе расте, но внимавајте колку споделувате и со кого.

Вашите зборови може да бидат погрешно протолкувани, затоа подобро да се биде внимателен.

Ќе бидете зафатени со дружење и дружење со нови пријатели, но никој не сака несакани совети, нели?

Стрелец

Сонцето е во вашиот знак, а полната месечина изгрева – сега ќе бидете фокусирани на вашите лични врски. Дојде време за искреност, сега или ќе ги поправите работите или конечно ќе ги завршите.

Дури и ако не им се радувате особено на вакви соочувања, сега се неопходни.

Бидете искрени и божицата на Месечината ќе се погрижи за остатокот. Порано или подоцна ќе мора да поминете низ оваа конфронтација. Која е користа од одложување?

Риби

Секој пат кога полната Месечина ќе изгрее, доживувате интензивно време. Но, оваа последна полна Месечина во деценијата ќе биде малку поинаква. Сега ќе сакате да поминете некое време во осаменост, далеку од вревата.

Може да се одлучите и за дигитален детокс. Мора да скитате во вашиот имагинарен свет кога месечината ќе излезе, затоа немојте да се чувствувате лошо во откажувањето на плановите или да прекинете сè.

Вашето здравје доаѓа на прво место. Уживајте во релаксирачки ден дома. Имајте вера и држете се. Новите почетоци се скоро тука.

Девица

Како и обично, вие сте супер зафатени со својата работа. Но, оваа полна месечина лесно може да ве однесе преку работ.

Обидете се да останете смирени во сите прилики. Поставете приоритети кога станува збор за задачите и завршете ги еден по еден.

Сè ќе биде подобро откако ќе завршите се, па трпете до тогаш.

Извор: atma.hr

GOLD
To Top