Новости

Астрологија

Понуда за брак во февруари за овој знак

Стабилен и мирен период им следува на повеќето хороскопски знаци, но за еден знак ѕвездите запишале убав пресврт. Знакот кој најверојатно ќе рипне во тавче во февруари е Стрелец.

Вашата врска е многу турбулентна и различна од она што сте го имале досега. Вие дури и не помисливте дека работите би можеле да дојдат до сериозност, но вистинската љубов не ги одложува или не ги знае стравовите.

Можеби имате флуктуации, но тоа е сосема нормално. Вашата љубов е навистина голема и силна. Не ви треба повеќе време за размислување. Време е да се прифати голем чекор.

GOLD
To Top