Новости

Автомобили

ВИДЕО: Renault ja разоткри внатрешноста на целосно новото Clio

Renault пред неколку дена го најави новото Clio, а сега пристигна и првиот поглед во внатрешноста на новата генерација на ова возило.

За разлика од најавното видео кое не открива многу, новите фотографии целосно го разоткриваат изгледот на ентериерот. Clio станува гласник на новите стремежи и дигитализацијата.

Под големиот инфотејмент дисплеј, се наоѓаат класични копчиња за подесувања на греењето на седиштата, заклучување и слично.

А надорешноста, очекувајте да ја видите уште денес.

 

GOLD
To Top