Новости

Автомобили

Фото: Колку се разликуваат новата и старата Октавиа?

Дека новата Окравиа визуелно е значително различна од претходната,најдобро покажува споредбата на фотографии од двата автомобила.

Шкода со новата Октавиа направи голем исчекор напред во полето на дизајнот, како на надворешноста така и во внатрешноста на автомобилот.

Новиот модел изгледа значително помодерно во споредба со старата изведба, без обѕир дали се работи за лимузинската или караванската верзија.

Драстичните разлики се воочливи и во патничката кабина, особено во поглед на дизајнот на командната табла и управувачот, во што исто така можеме да се увериме од фотографиите.

 

GOLD
To Top