Новости

Автомобили

Се враќа најпознатото Волво на сите времиња

Серијалот P1800, 7 и 9 и 850 се модели кои му ја обезбедија вечната слава на Volvo, но ништо не се споредува со серијата 2.
Најдолгиот модел во историјата на Волво започна со својата авантура во средината на 1970-тите и остана на пазарот скоро две децении. Главниот виновник е што на Волво му го даваме епитетот тула, но и сигурност и стабилност.

Но, сега е 2020 година и тешко ќе помине аголниот дизајн. Предизвикот беше прифатен од The ​​Sketch Monkey , од каде се обидоа да дизајнираат наследник почитувајќи ја неговата историја, но и актуелните трендови на марката.

Евротип
SNBROKER
To Top