Новости

Мода и убавина

А-линија на модели на фустани- убави и удобни за жешките денови

За вечерните излегувања оваа пролет се диктира кројот на сирена изработен од повеќе видови материјали, како француски тул, материјал со дополнителен сјај, француска тантела за нагласување на линијата на телото и сето тоа спакувано во бојата на страста и бојата на ѕвездите.

Отворените ракавици кои лелеаво  и ненамерно паѓаат од женската рака, само ќе допринесат во впечатокот на романтичната и шармантна страна  која извира од неа.

GOLD
To Top