Новости

Мода и убавина

Бел фустан со преклоп – симбол на најголемите дами!

Свилениот бел фустан  на преклоп остава голем впечаток. Оваа шармантна и девствена боја, подсетува на светлост.  Претставува чистота и е создадена за пролетните денови.

Впечатливите и огромни карнери го усовршуваат сјајот на секоја дама.

 

GOLD
To Top