Новости

Мода и убавина

Бохо стил – тренд на жените боеми!

Модниот термин -бохо потекнува од зборот боем и истиот ја истакнува слободата, некорфомизмот, ноншалнтно и уметничко изразување преку стилот на облекување.

Сезоната есен -зима 2019 на улиците во Париз изобилува со здолништа со цветни мотиви, реси на блузите, јакните и торбите како и предимензионирани шешири низ одот на девојките за да ја покажат својата уникатна и уметничка природа преку модниот стил наречен бохо. Слободниот и романтичен дух е потполно пресликан во модното облекување на жената од Париз.
Почувствувајте ја и вие боемската карактеристика со модниот стил-бохо и видете како тој стил изгледа.

 

GOLD
To Top