Новости

Мода и убавина

Во бојата на листот

Листа на желби за оваа 2019 година? Па, дефинитивно сосема нова гардероба! И ова би можело да биде возбудливо ако додадете малку инспирација за промената, со оглед на новиот моден изглед од 2019.

Ако во минатата година зелената беше една од најпопуларните трендови за модни зависници, овој пат навистина може да  се каже дека ова  е хит.  и за сезоната во пролет  и за она што би се рекло-relaks.

Италијански дизајнери,„ зеленото“ го донесоа на модната патека со голема  самодоверба и неспорен стил. Нијанси како шумски зелени, паун, жад, темно смарагд или малахит за да дадат софистициран допир на прилагодени костуми, вечерни фустани и кратки фустан.

GOLD
To Top