Новости

Мода и убавина

Во златно – аутфит кој симболизира моќ и богатство

Златото е симбол на богатство, страст, моќ.

..И.најпосле си помисливме дека нема што да се понуди, дека сега се е веќе измислено и избодени, златото е повторно во мода.

Поточно аутфитот во златни нијанси. Некогаш кич, да си признаеме, но сега ин.
,,Златниот” сатен е најновиот избор на модните блогерки. Во продолжение погледнете ги овие модни фотографии и инспирирајте се доколку сакате да внесете нешто ново во плакарот.

GOLD
To Top