Новости

Мода и убавина

Големи чанти – идеални за подолги прошетки!

Вреќестите торби -bucket bag ги пополнуваат полиците на „high street“ модните продавници. Најпосакуваниот и најпрактичен модерен додаток е неминовно да го поседувате од истата причина.

Бојата која доминира кај најпосакуваните торби, оваа сезона се истакнува во жолта и портокал боја со животински принт како и популарните бои што соодејствуваат со женската гардероба. Популарни се и торбичките украсени со марами во живи и разиграни бои што дополнително даваат свежина на целосниот модерен изглед на жената.

И не само што освежуваат и ве прават модерни и елегантни, туку и знаат да послужат како одлична варијанта за подолгите прошетки во кои ви се потребни повеќе работи.

GOLD
To Top