Новости

Мода и убавина

Дали облеката има влијание врз нашето расположение?

Дали облеката има влијание врз нашето расположение?
Секако дека облеката и тоа како влијае врз нашето расположение, но и обратно. Ние влијаеме врз неа. Што би значело, во зависност од тоа дали сме расположени или не, зависи и нашиот аутфит. Облеката е израз на нашето расположение и нашите длабоки емоции.
Во продолжение, ви нудиме варијанти на алишта кои можете да ги носите во зависност од вашиот ден. Аутфит за сончеви и кежуал денови. Аутфит во кои ќе се чувствувате бомбастично, привлечно и страсно.

Но, внимавајте. Не може секогаш да го носите она што сте го планирале, затоа што нема да го постигнете вистинскиот баланс помеѓу она вашето внатрешно и она што би го прикажале надворешно.

Облекувајте се како што вашето расположение ви налага или со други зборови како што вие сакате во моментот!

GOLD
To Top