Новости

Мода и убавина

Да го пречекаме летото расположени во пастелни бои!

Со пастелна боја на гардеробата прошетајте низ градските улици и ќе ги обоите во пролет која едвај ги чека уште потоплите денови. Пред да кулминирате во летните денови со силни и жешки бои, пречекајте го токму вашето лето во пастел.

Полека, свежо и расположено! На светот му праќате порака дека  располагате со смирено расположение и романтична привлечност.

Со светлоста на боите дозволувате убавата енергија слободно да протекува низ вашето тело.

GOLD
To Top