Новости

Мода и убавина

Дочекајте ја пролетта во зелено!

Секое годишно врдме носи своја палета на бои. Време е за нејзиното височевдтво пролет и време е за потопли бои.
Отворете се кон пролетта и изразете ја вашата внатрешна конекција со неа преку боите.

Наш предлог се зелените фустани во кои дефинитивно ќе бидете неодоливи, сензуални и несомнено забележливи.

GOLD
To Top