Новости

Мода и убавина

Танга искинати фармерки – најбараниот модел на брендот Carmar Denim? Би го носеле ли и вие?

Доколку за миг си помисливте дека светот ќе се разбуди и ќе престане да носи премногу искинати фармерки што можеби повеќе потсеќаат на некоја стара искината гардероба, изгледа дека сте се измамиле!

Carmar Denim, брендот што ги дизајнираше овие искинати фармерки, доаѓа со уште едно изненадување. Не само што овој „екстремен“ модел на искинати фармерки е прифатен од смодниот свет, туку и си држи солена цена од 168 долари, зад која стој редица на чекање.

Дали треба да ги следиме брендовите слепо, да ги носиме алиштата на сите дизајнери и да ја почитуваме секоја нивна измислица, би си поставиле мал прашалник…хммм … малку би замолчиле, а понатаму…. Понатаму е ваш избор!

Евротип
Евротип
To Top