Новости

Мода и убавина

Ексцентрично па дури и страшно! Чанта во модел на секира! Хмм…внимавајте мажи, сепак дамите се во предност!

Ексцентричните модели на чанти изгледаат како топки, ги има во различни форми, големини. Смешни или страшни. Но, можеби најупадлив модел е можеби оваа чанта која има невообичаен облик на секира- во сребрест сјај.

Страшно и смело. Внимавајт мажи со кој си имате работа, затоа што оваа чанта носи доста инспиративна порака до посилниот пол: моќта на жената е многу поголема од онаа што ја знае ТОЈ.

GOLD
To Top