Новости

Мода и убавина

Elie saab со нова колекција

Ели саб ја прикажа својата нова колекција која веќе е достапна.

Неговите дизајнерски достигнувања ги уриваат сите стереорипи и раскажуваат за една елегантна дама во фустани и комбинации на сите бои кои потсеќаат на сезоните кои претстојуваат.

Погледнете ги моделите во продолжени кои ги долови нашето око и продолжете да уживате во светот на модата и креативноста, засега преку фотографии, а потоа продолжете инспирирани смело да освојувате во овој свет.

GOLD
To Top