Новости

Мода и убавина

Есенски марами, одличен избор за сезонава што следи!

Секоја сезона си има своја атракција, свој детал и белег штом станува збор за модата и асесоарите кои проследуваат во аутфитот.

Се чини дека во оваа година се родија најповеќе изуми во модниот свет, кои ги прекршија правилата, а и се вратија малку наназад и уште еднаш докажаа дека модата се враќа и повторува.

Во малку поново руво, со малку поинаква креативност и имагинација, се враќаат и шаловите и шарпите. Во изглед. овој пат можете да ги носите наместо тешките и гломазни огрлици кои беа ин ланската сезона. Нивната масовност сега ја заменуваат шарпите и го украсуваат вратот како никогаш до сега. Ѕирнете во нашата галерија и проверете дали ќе ви се допаднат овие штосно заврзани шарпи, па можеби и вие ќе станете дел од овие нови модни непишани правила.

 

GOLD
To Top