Новости

Мода и убавина

Зебра принт – повторно популарен во модниот свет!

Зебра -принт е повторно моден хит!
Зебра -принт во стилот на облекување му припаѓа на девојките и жените со дива, нескротлива природа.

Оваа сезона како моден хит се среќава на торбите, џемперите, здолништата, чевлите, ремените. Зебра-принтот на пантолоните се комбинира со едноставни и еднобојни блузи, кошули и блејзери. Зебра -џемперот се носи со кожни пантолони. Вака комбинираното го апстрахира она што се нарекува зебра-look во целост или поинаку кажано, зебра-принт од глава до пети.
Ако сте го одбрале овој анимал принт, вие сте кралица на џунглата и чувствувајте се токму така , диво, нескротливо, луцкасто и уживајте во слободата на модното изразување.

GOLD
To Top