Новости

Мода и убавина

Какви чизми ќе носиме оваа есен?

Модните обувки-чизми во престојната сезона ја пратат должината на ногата до и преку колено како полн погодок за мини здолништа. Сите оние кои се уморни од потпетици ги практикуваат клинестите чизми со богати врвки, особено девојките и при нивното носење добиваат стабилен и впечатлив од.
Есенските клинести чизми од антилоп кожа се препознатливи и по принтот -анимал дезен во песок и кал боја.
Елегантните чизми со потпетици се во класична црна и огнено црвена боја. Присутни се и оние над глуждот со детали на капсули-копчиња и истите ја обвиткуваат линијата на стапалото.
Одберете го вашиот модел , бидете „ ин“ и чекорете како на модна писта.

GOLD
To Top