Новости

Мода и убавина

Како да ги носиме плетените блузи, џемпери, ролки?

Лежерното и комотно плетиво е брзо решение за деновите кога некаде брзаме. Понекогаш и малата промена во начинот на кој го носиме прави голема разлика. Еден од начините е ноншалантно вовлекување на предниот дел од плетената блуза во посакуваните фармерки доколку има покомотна линија . Ако плетената ролка или блуза со било каков израз околу вратот има должина до половината или некој сантиметар должина под половината, носете го со кратко кожно или тексасно здолниште. Одберете ефектно -пинк кое повикува на безусловно внимание. Ако вашиот џемпер е нешто подолг со или без копчиња , носете го како фустан над широка и долга кошула , комбиниран со изгужвана чизма.
Инспиративниот стајлинг ќе го продлабочи вашиот уникатен моден изглед.

GOLD
To Top