Новости

Мода и убавина

Кои пролетни модели на капути ги нудат модните дизајнери

Уште само малку и конечно ќе се ослободиме од тешките будни, палта, винтијаги тешки крзени капути. Имаше забава и о зисмката идила и бајковиот моден свет на зимската сензација, но убаво е додека трае. Се си има крај, а ако нема, го бараме. Така да и оваа има веќе малку ни дојде преку глава, па конечно сакаме да се опуштиме со полесна и попријатна облека.

Модните дизајнери веќе ги промовираа своите идеи за пролетни капути. погледнете кои се нивните најубави  и најинспиративни, па ако ништо друго, минутк две, воодушевете се на истите. Тука се Валентино, Прада, Каролина Херера, Шанел, Бурбери…

GOLD
To Top