Новости

Мода и убавина

Кои се најпопуларните бои за оваа модна пролет 2019?

Секоја сезона си носи свој белег, а штом станува збор за бојата, оваа пролет гледајќи најповеќе според Пинтерест, изгледа дека најносливите и најпопуларни бои ќе бидат кафеавата, камелот, коралната, портокаловата, бледо розовата или месо бојата, па се до златно – жолтата (ако може да се нарече така) и темн0 зелената маслинеста боја.

Ќе ги прифатиме или ќе сепак ќе си останиме верни на некој наша класика која во себе од секогаш си носеле омилена боја?

 

GOLD
To Top