Новости

Мода и убавина

Кои се најпопуларните модели на чанти за оваа сезона?

Чантите оваа есен се  изработени од антилоп со реси и полукружен облик како и куферасти модели. Ќе доминира  небесно-сината, сенф-жолтата и крем бојата.

Формата на чантите се преобразува до изглед на вреќа во предимензионирана форма за да биде-доволно голема да  би се наполнила со се она што женскиот ум би го реализирал ,по враќањето од шопингот.-Чантата -ремен во црна боја  е исто така  ос поголема димензија и сосема доволно голема да го содржи  потребното за викенд -рекреативните прошетки.

GOLD
To Top