Новости

Мода и убавина

Комбинизони во сите возможни и невозможни варијанти

Популарните комбинезони оваа сезона се појавуваат во најразлични варијанти како комбинезони од мешан лен; со принт; комбинезони од најфино мека ткаенина, симетричен долг комбинезон, комбинезон со џепови, на преклоп, со ременчиња, со изрез на рамото, со наборан крој, со машна, плетени комбинезони, ребрасти, цветни, со коцкести примероци, пругасти, со точки и чипка и сите тие варијанти одлично спакувани во омилената боја и посакувана должина.

GOLD
To Top