Новости

Мода и убавина

Кој е најпосакуваниот парфем по мислење на мажите?

 

Womanity Thierry Mugler е најпосакуваниот парфем што мажите сакаат да го почувствуваат кај жената.
Според анкетните евидентирања, најпосакуваниот парфем по мислењето на машкиот пол е женскиот парфем Womanity Thierry Mugler. Мирисот на Womanity е најекстравагантниот парфем во чија мирисно-базна нота е присутна јаготка, кавијар, ѓумбир и морска вода.
Неодоливата комбинација во истиот момент додека е помирисан од машкиот пол, разбудува животни сетила со кулминација на максимална возбуда и страст.
Дозволете овој ист парфем да биде помирисан од вашата кожа. Заведете го и освојте го човекот од вашите соништа.

GOLD
To Top