Новости

Мода и убавина

Кроко текстура или croco style, чанти кои го освојуваат модниот класичен свет!

Kога се во прашање кожните торби, крокодилскиот финиш е на врв на популарноста и се наоѓа  неколку скалила над торбата  изработена од мека или антилоп кожа.

Mock-croc имитација на крокодилска кожа е посакуван впечаток кај поголемиот број модни трендсетерки.

Овие торби се искличително впечатливи  истовремено и фотогенични, како мамка за street style.

GOLD
To Top