Новости

Мода и убавина

Мејкап артисти кои ќе ве направат повторно млади!

Кој вели дека младоста има рок на траење? Благодарение на make up артистите, денес магијата староста да се претвори во младост, е и од повеќе возможна.
Веројатно, деновиве е најдобро секој од нас да запишеме курс за шминка и да си овозможиме на себе си да бидеме вечно млади.
Па зошто да не! Убавината е добро чувство, само мажи внимавајте што се крие под маската!

GOLD
To Top