Новости

Мода и убавина

Миди здолништата – најпосакувани од модните трендсетерки!

Новите трендови диктираат ова  парче да биде во миди- должина. Конусниот крој од пријатни материјали што ќе дозволат да се чувствувате комфорно при нивното носење, се комбинираат со припиени блузи, лежерни дуксерки и џемпери.

Тие се основни парчиња и истите го менуваат  обликот и  изгледот на женската фигура во посакуваниот ефект.  Што се однесува до бојата, таа е најчесто црна и  боја на  жолт есенски лист.

GOLD
To Top