Новости

Мода и убавина

Модата се враќа – тeксасасните јакни повторно ин!

Тексас јакните го наоѓаат повторно своето место штом станува збор за нивната улога во модниот свет. Се искачуваат високо и се рангираат и котираат многу добро како што можеме да заприметиме од ој друг ако не од модните блогерки. Тие и модните дизајнери ни ги препорачуваат ове јакнички за престојната пролетна сезона. Лесно се комбинираат и одговраат и на двете варијанти, со птикли и високи потпетици и сандалки, а  и во извесни спортски комбинации со патики.

Како и да е, веројатно најпосакувани модели ќе бидат оние исцртаните со натписи, брендови или портрети на познати уметници. Совршен сој на уметноста и модата. Искористете ја приликата и токму вашата креативност, па уживајте и направете си сами ваше уникатно парче облека. некоја стара јакничка направете ја како нова. Нацртајте нешто на неа и уживајте гордо покажувајќи ја лично вашата креација.

Евротип
Евротип
To Top