Новости

Мода и убавина

Модели на штикли со бесзболна потпетица

Пролетта е на праг и игледа дека е време да ги сокриеме чизмите кои ќе не чекаат за наредната зима, па да му кажеме едно голмо добредојде на чевлите, а нешто подоцна и на сандалките. А кога сме кај најразличните модели, би напоменале дека постојат и онакви на кои можеме да му се восхитуваме без да чувствуваме вообичана болка.

Се рзбира, дека прво нешто што ни паѓа на памет штом зборуваме за штикли, се оние високите класични со танки потпетици, но сега постој и друга варијанта која и тоа како ќе му олени на зглобовите на нашето стапало.

Станува збор за моделите со дебел топук кои меѓу другото се и симпатични, елегантни, секојдневни или модели прилагодливи и за во свечени прилики. Погледнете ја нашата галерија и одберете го вашиот модел кој ќе го уживате во убавите сончеви пролетни денови.

СН Брокер
To Top