Новости

Мода и убавина

Модели на џемпери кои ги заменуваат јакните

Во пролет сепак треба да мислиме и на малку поладните денови кога ни е потребна јакна. Но, наместо неа, можете да го искомбинирате вашиот аутфит и со џмпер.

Погледнете неколку модели кои совршено би се вклопиле во вашите пролетни комбинации, а кои истовремено и никогаш нема да дозволат да ви е ладно.

GOLD
To Top