Новости

Мода и убавина

Модерни очила без диоптер

Се сеќавате ли колку беа смешни овие огромни очила? Нивната намена полека се губеше во реалниот живот и се употребуваше само во филмовите штом стануваше за опис на некој комичен карактер.

Денес се случува токму обратното. Тие огромни очила се тотален хит и се одличен асесоар штом станува збор за оние девојки кои сакаат промени во нивниот изглед.

Евротип
Евротип
To Top