Новости

Мода и убавина

Модни асесоари кои ќе го дополнат вашиот феноменален изглед

Малата белегзија околу ногата го привлекува погледот на модниот перципиент. Летните сандали се надополнети и збогатени со овој моден аксесоар во стилот на морска школка, дискретно златно и сребрено како и неодоливи кристали во мини форма и големина.
Нежните синџирчиња не враќаат во времето на школските екскурзии и продуцираат романтични спомени.

GOLD
To Top