Новости

Мода и убавина

Морнарски стил – евергринот на секое лето

Ова лето, морнарскиот стил заплови во рафинирано море од спомени.
Најсофистицираниот моден стил е повеќе од тренд и не губи од својата атрактивност и во поладната сезона. Морнарско сино се носи од глава до пети. Во дадени прилики се комбинира со бело, црвено и златно за погламурозен изглед. Овој стил делува релаксирано и затоа е толку омилен.

Евротип
Евротип
To Top