Новости

Мода и убавина

Мрежест тренд

Мрежест тренд
Мрежестиот трен во форма на фустан е совршен за на плажа преку костимом за капење. Го преферираат Area, Pyer Moss, Monse, Calvin Klein. Ако на оваа модна варијанта се додадат светликави камчиња ќе се добие вечерна тоалета во посмел стил на модно изразување. Фустаните изгледаат како да се сплетени од рибарска мрежа со што се добива оригинален стил на облекување.
Одберете го овој невообичаен и смел израз на модно себепотврдување.

GOLD
To Top