Новости

Мода и убавина

Најнеобичните креации на шапки

Во модниот свет е се дозволено. Крњативноста е на мајвисок левел, па некаде по фотографии ги видовме овие креации на шапки кои одземаат здив.

Но, сепак би се запрашале дали некаде во светот овие необични модели се експонираат низ улиците во секојдневието?

Како и да е. Затоа е посебен овој свет. Инспиративноста и креативноста води до лидило, па и баш и е гајле за последиците. Опуштено и лежерно, дизајнерите создале уметност во овие најнеобични шапки. Погледнете ги и доколку сте екстремни и екстравагантни во вашиот стил,паспоред тоа дали ќе одлучите и посакате со една ваква краеција да го збогатите вашиот аутфит оставаме само на вас.

GOLD
To Top